Nieuwe uitdaging

De twitter-volgers denken wellicht al: is Ester gek geworden ofzo? Hoezo geen cola en/of witte wijn meer? Wat is er aan de hand!? Nou.. na een hectische periode (waar ik overigens zeer van houd, daar niet van) heb ik mezelf getrakteerd op een ‘back to myself’ weekje. Oftewel: detoxen in Turkije! Nee, niet ala Patty Brard, maar ala gewone mensen. Veel sport, veel ontspanning, veel bezinning en vooral niet eten. Wel veel drinken, maar dan in de vorm van (groene) thee, water, fruitsappen en groentesappen. Vier sappen op een dag en daar gaat alle energie weer (nog meer) van stromen. Ik ben heel benieuwd..

Volgende week woensdag vertrek ik en vanaf vandaag ben ik aan het afbouwen: geen (toegevoegde) suikers, geen melkproducten, geen frisdranken en geen alcohol meer. Ik vind het een leuke uitdaging en ben heel benieuwd wat dit doet met mijn lichaam en geest. En met mijn conditie, want bij terugkomst wacht de Dam tot Dam loop op me (oeff..)  Ja, ik zal eerlijk inzicht geven in mijn ervaringen via mijn blog. Lekker typend met chips en cola weer thuis achter mijn computer.. Ook weer een heerlijk vooruitzicht. 🙂

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie.

2 reacties op “Nieuwe uitdaging

  1. Thea schreef:

    Hoi Ester, en toch klikt het goed. Ik ben heel benieuwd hoe je dit afgaat. Hoeveel voordeel je er bij hebt m.b.t.. je conditie. Ik wacht je volgende blog met spanning af. veel plezier en geniet van de rust om je heen.
    groetjes van je loopvriendinnetje Thea

  2. Arend schreef:

    Heeft Shirley je geïnspireerd? Veel plezier en geniet ervan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s