Op de hei

Morgen gaan we met de staf van Jelmer een middagje de hei op. Nou ja hei.. we gaan naar een locatie vlak bij Vinkeveen aan het water.. Er is helemaal geen hei in de buurt.. Ik heb mijn collega’s uitgedaagd antwoord te geven op de volgende vraag: ‘hoe zie jij Jelmer over vijf jaar, anno 2015‘. Verder geen kaders gegeven, behalve dat het verhaal niet langer mag zijn dan 15 minuten per persoon zodat er voldoende ruimte is voor discussie. Uiteraard moet (mag, leuk!) ik ook aan de bak en heb ik mijn huiswerk nagenoeg klaar. Zal ik alvast een voorproefje geven..? Okee. Zo zie ik Jelmer anno 2015 op nog heeel visionair (ahum) niveau.

Jelmer is in 2015 in Nederland de thought leader voor talentontwikkeling binnen het brede gebied van de civiele techniek en staat bekend om haar goede initiatieven die Jelmer samen met haar businesspartners onderneemt om de instroom van professionals in de civiele techniek daadwerkelijk te bevorderen.

En mocht je geinteresseerd zijn in de daadwerkelijke betekenis van bovenstaande volzinnen, dan houd ik je nog even in spanning. Daar gaan we het morgen over hebben en zal input worden voor het Jaarplan 2011 dat ik volgende maand gereed wil hebben. Liefhebbers kunnen alvast een exemplaar bij me reserveren. Laat dan even een berichtje achter via deze blog. 🙂

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s