Kennisworkshop en meer

Vandaag gesproken met business partner DIVV (Dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer) in Amsterdam over het organiseren van een kennisworkshop voor onze trainees. Dit wordt de vierde (en laatste) workshop van dit jaar. Ons contactpersoon is enthousiast en we hebben al wat thema’s besproken. Het programma wordt nu verder uitgewerkt en wordt dan aan het MO (management overleg) van DIVV voorgelegd. Daarna kan ik er meer over vertellen.. Datum zal ergens in de tweede helft van oktober zijn.

Er staan nog meer evenementen gepland voor de tweede helft van het jaar. Op 9 september vindt een eerste Business Partner Meeting plaats.  Deze bijeenkomst organiseren wij speciaal voor de business partners van Jelmer en heeft als thema – hoe kan het ook anders – talentontwikkeling. Centrale vraag is ‘hoe kunnen we samen bouwen aan talent’. Het wordt een interessant en interactief programma waarin we samen een aantal actuele thema’s gaan uitwerken. Een van de sprekers is Lidewey van der Sluis. Zij is hoogleraar Strategisch Talentmanagement aan Nyenrode Business University.

Ook voor de trainees zijn we wat leuks aan het organiseren: het jaarlijkse Jelmer-uitje! Datum zal waarschijnlijk ook ergens in september zijn. Meer informatie hierover volgt nog. Ik houd het nog even spannend. Uiteraard worden de trainees vanuit het PtP Bouw programma hier ook voor uitgenodigd. Natuurlijk ook voor de eerder genoemde kennisworkshop bij DIVV.

We hebben nog meer plannen voor de tweede helft van het jaar. Meer daarover zal ik volgende week schrijven. Niet te veel informatie in 1 keer. Het is nog vakantietijd.. 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s