Primeur: Jelmer neemt PtP Bouw over!

De storm kan losbarsten, handtekeningen zijn namelijk gezet. Goed nieuws: Jelmer heeft PtP Bouw overgenomen en is nu de grootste organisatie in Nederland op het gebied van multicompany traineeship in de sector civiele techniek! PtP Bouw is vijf jaar geleden opgericht met een vergelijkbare dienstverlening en doelstelling als Jelmer en staat goed bekend in de markt.

Ik zie de overname als een grote stap voorwaarts. Jelmer heeft een groeiambitie en de overname van PtP Bouw past goed bij deze strategie. Hoe meer talenten we een traineeship kunnen aanbieden hoe beter het is voor de gehele sector civiele techniek. Nu gaat het wat minder in de sector, maar binnen een aantal jaar zullen alle bedrijven weer vol aan de slag moeten om goede jonge professionals aan zich te binden. De vergrijzing is immers een ‘hot topic’ binnen de civiele techniek. Wij zorgen nu al, samen met onze business partners, dat jonge ingenieurs zich kunnen voorbereiden op een succesvolle carrière binnen de sector. Klinkt goed, al zeg ik het zelf.

Ik ben nu met een PR-bureau (snel gezocht en gevonden via mijn ICT-connecties: dank nog, Ward!) een persbericht aan het maken. Deze wordt maandag verstuurd. Vandaag heb ik de trainees en businesspartners persoonlijk (via mail) geinformeerd. Het communicatie-circus is gestart. Heerlijk die hectiek. Ik krijg het er alleen wel een beetje warm van.. 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s