Sportieve dag

Deel 2 After
Het zit erop en het is gelukt: 10 kilometer binnen een uur (58m58s) en tjee wat was het een pittige loop! Veel te warm en veel te smal parcours. Ik heb geloof ik op 3 enkels getrapt (sorry nog!) en ben ook zo’n 4 keer getrapt of weggeduwd. Na drie kilometer heb ik serieus overwogen te stoppen. Zeker toen een klein meisje aan de kant riep dat ik nog 7 kilometer moest, terwijl ik me al behoorlijk moe voelde. Maar.. toch doorgelopen. In het middenstuk wat langzamer en op het einde weer wat sneller (de geur van de stal doet wonderen). Gemiddeld net ietsjepietsje meer dan 10 km per uur gelopen. Heel goed van me, al zeg ik het zelf! 🙂 Ennu.. Erwin, jij hebt het ook heel goed gedaan. Je hebt de hitte verslagen. Ik ben trots!

Deel 1 Before
Over ruim drie uur gaat het gebeuren: de start van de Oxxio Prestatie loop (onderdeel van de  Nike Hilversum City Run; naar eigen zeggen het hardloopevent van de mediastad). Ik ga dan starten voor de 10 km. Spannend! Normaal ben ik trouwens heel blij met een zonnige dag, maar ik geloof dat het vandaag wel erg zonnig wordt voor een loop zo midden op de dag.. Vanuit de zonnige kant gezien: er staat gelukkig geen rukwind (alhoewel een rukwind in de rug heerlijk kan zijn) en er ligt geen bergen sneeuw. Wish me luck!

Eén reactie op “Sportieve dag

 1. willy schreef:

  Hoi Ester,ik ben erg benieuwd hoe je 10 km.loop is gegaan.
  Het weer was prachtig maar misschien net iets te mooi om 10 km. hard te lopen
  Maar ik verwacht dat je heel trots bent op je zelf en dat je een prima loop hebt gehad en…..zodat je weer uitkijkt naar de volgende marathon !!

  Wij hebben gisteren 15 km. gelopen, we liepen de bloesemtocht met héél veel medelopers, het was een prachtige route en prachtig weer, we hebben echt genoten.

  groetjes, Willy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s